Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов сподели пред Спортал мнението си за

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов сподели пред Спортал мнението си за
Коментари Харесай

Десподов: Целта ни е да влезем в групите на Шампионска лига

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов показа пред " Спортал "  мнението си за изиграната контрола с Университатя (Крайова). " Орлите " се постановиха с 2:0 над румънския отбор, а Десподов призна, че разградчани още веднъж ще гонят влизане в групите на Шампионската лига.

" Аз мисля, че направихме добра контрола. Завършихме по положителен метод и от вдругиден започваме да се готвим за мача на 11-ти.
 Лудогорец се наложи над румънци в последната си контрола
Лудогорец се наложи над румънци в последната си контрола

Кайо Видал в 25-ата минута и Матиас Тисера в 65-та минута донесоха триумфа на " орлите "

Успях да умря 4 дни, да заредя малко тялото с положителна сила. Сега съм окей, упражнявах наедно със съотборниците. Предния мач не играх, с цел да се предпазя от травми. Днес играх 60 минути и съм в оптимална форма.

Целите са постоянно най-високи - влизане в групите на Шампионската лига. От нас се изисква оптималното. Ние, като експерти, които желаеме да играем на най-високо равнище, гоним точно влизане в Шампионската лига. Мисля, че тимът е явен. Следващата седмица ще разузнаваме, ще гледаме видео и ще гледаме тима на Балкани.

Мисля, че треньорът предния мач сподели по какъв начин ще стоят нещата. Ако има нещо, ще се разбере. Аз съм капитан и футболист на Лудогорец, в случай че има нещо, то ще се разбере ", съобщи Десподов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР